lørdag, september 29, 2007


Jeg har scrappet igjen!!!!!!!!!!!


Kastet meg med på en konkurranse på Papirprat - i aller siste sekund. Så det ble en skikkelig "hurten og sturten" layout - med masse rester og "gamle" ting på. Samt en lovehearts nedi i hjørnet! :)

Bildet er fra mai 2000 - så jeg henger "litt etter" kan man kanskje si.. ;)
Det ble vel ikke så mange stemmer - men jeg kom om ikke annet igang igjen! Og for meg var det minst like viktig som å delta og få en haug med stemmer!
Jeg er godt i gang med enda en layout - bare finpussen igjen!

Og kanskje blir det mulighet for å få orden på rommet mitt igjen - sånn at jeg kan kose meg der i mange timer i løpet av dagen! Snuppa er på tur til svigers og gubben skal bort for å hjelpe en kamerat. Så det ligger an til å bli min dag i dag også! ;)

I lokalavisa i dag er det et par bilder av dobbelthaka mi ;) Samt en artikkel om scrapbooking ;) avViggo Sandvik (ja, han som var vokalist i Vazelina i en årrekke) Vet det ble tatt MASSE bilder denne kvelden - masse detaljer og sånt ble foreviget . De bildene skulle jeg likt å hatt!

Ha en fin helg!

Og litt ettertanke blir det i dag gitt:
For å forstå verdien av ET ÅR,
spør en student som strøk til eksamen.
For å forstå verdien av EN MÅNED,
spør en mor som fødte et barn for tidlig.
For å forstå verdien av EN UKE, spør redaktøren av en ukeavis.
For å forstå verdien av EN TIME,
spør de nyforelskede som venter på å møtes.
For å forstå verdien av ET MINUTT,
spør han som kom for sent til flyet.
For å forstå verdien av ET SEKUND,
spør en person som akkurat unngikk en ulykke på motorveien.
For å forstå verdien av ET MILLISEKUND,
spør han som kom på annen plass i en OL-konkurranse.

søndag, september 23, 2007

Det har ikke vært den mest produktive uka, men det har blitt et kort til en 1 åring og ett til en konfirmant. Og på disse to kortene har jeg brukt mer eller mindre samme ark og farger.
Mye fordi konfirmanten er "helt rosa" ;)


En mer eller mindre ren scraplift av et kort av Linda Muhr
Tusen takk for at du deler dine flotte verk med oss her i bloggverden!



Ishocky-kort på bestilling. Immari enkelt kort ja... men kunden ble fornøyd!



Og når man har laget traktor innbydelser
må jo konfirmanten få et ekte traktor kort ;)
-------o------



Denne fant jeg til meg i bloggen til Anne Lise - Tusen tusen takk, Anne Lise!
Du er da go ' du også ja! *glade-snufse-tårer*

Og jeg vil gjerne gi den videre til Marit - hun titter innom bloggen min -
og legger igjen spor etter seg ;) Det er ei dyktig dame med masse kunnskap!
Det er alltid gøy å titte innom henne og se på det hun lager.


Åshild - ja hun er ei dame som skriver knakende godt i bloggen sin, og ja, hun treffer meg midt i sjela noen ganger med det hun skriver. Hun setter ord på ting jeg kjenner meg veldig godt igjen i. Og så er hun jo DEN tryllekunstneren med papir, farger og alt! Takk for at du er den du er Åshild, husk ingen er som du!

Og så vil jeg gi den til ei dame som jeg traff tidlig i min scrappeverden - Heidi - hun har et så flott syn på bilder og layouter - et skikkelig forbilde! :) Hun er opprikig kritisk og deler sitt syn på hva hun mener er viktigst! Takk for all lærdom du har gitt meg!

Men det er jammen enda en lokal dame som har inspirert meg - Hilde - du er nå ei herlig dame du også! Jeg har sugd til meg masse tips fra bloggen din og på treffene. Takk for all god hjelp og ikke minst inspirasjon!

Og så til slutt - men ikke minst! Lene S - takk for gode kommentarer og smil når vi har møttes! Du oser av kreativitet og får alle til å føle seg vel i ditt selskap! For meg er du som ei sol - som gir uten å kreve for mye tilbake! Takk for at du deler din kunnskap og glede med oss ute i scrappeverden ;)

-------o------
I går var vi på Gjøvikmarken - og tenke seg til: Jeg hadde IKKE med kamera! Helt merkelig å ikke fly rundt karusellene for å forevige alle små glimt av snuppa! Men egentlig var det innmari deilig også! Tro meg!
Jeg var temmelig spent da jeg åpnet lokalavisa i går - men saken om scrapbooking var ikke med! Kanskje kommer det en annen dag. Eller så ble det ikke bra nok. Men jeg skulle ønske jeg hadde noen av bildene. Jeg traff masse kjente mens snuppa og gubben kjørte masse karuseller. Det får de ta seg av, nakken og hodet mitt klarer seg utmerket uten!

Håper alle får en super uke! Jeg skal holde min 2.kurskveld i morgen, og på tirsdag skal jeg holde sykkel"prøve" for de minste barna på idrettskolen. Det er jo minst like viktig å lære seg å bremse som å holde balansen ;)
Og på torsdag drar jeg over "dammen" til Hamar - skal på scrappetreff hos Unik Hobby. Gleder meg!
Og da vet jeg at jeg får bla i Et trykk også, dumme meg er nemlig ikke abonnent...! Det skulle jeg nok ha vøri, karl! :)

mandag, september 17, 2007

Overlevde jeg..

Det var jo ikke så lenge jeg fikk på meg til å grue meg til dagens kurs. Hvordan lærer man egentlig andre å scrappe? Jeg satte dem likegodt i gang ganske så fort. Praksis er mye bedre enn teori! Og når man har en journalist på høyre hånd - med masse bakgrunnsinfo om hobbyen min fra internettt og en fotograf med sans for detaljer på venstre hånd. Ja da var det kjekt å slippe å være "midtpunktet" så innmari lenge ;) For jammen kom ikke lokalavisen innom! Så nå håper jeg ikke naboene våre setter frokostkaffen i vranga når jeg mest sannsynlig pryder en side på lørdag.... Kanskje jeg skulle stå grytidlig opp - og bare late som det ikke kom noen avis den dagen... Eller kanskje jeg bare skulle nappe ut siden ?!?




(ser at du må trykke på bildet for å få sett svungen i hoftene!)
Denne har jeg lånt med meg fra en blogg til en bloggvenn. Er hun ikke herlig?!!

Ha en fin uke - nå er det vanlig høstvær her - i går var bakken helt hvit av snø! Altfor tidlig ja!


søndag, september 09, 2007

Stempelinformasjon

Nå har jeg undersøkt med Malene på Unik Hobby og fikk vite at stemplene på konfirmasjonskortene i posten under her er fra Soul Expression. Og hun får snart inn flere plater fra samme sted! Gleder meg!!!

Gårsdagen gikk med til å lage kort - som fløy ut av huset før jeg knipset dem :c Litt synd for det ene ble helt knall i både farge og stæsj. Litt uvant å bruke limegrønt og knæsje farger, men gøy med en skikkelig utfordring også !

Etter frokost i dag gikk jeg og gubben tur - egenlig en herlig start på dagen. Da kan man kose seg resten av dagen ;) Jeg sovnet på sofa'n etter middag, mens de andre gjorde lekser. Mamma får nemlig ikke lov å hjelpe til med det. Og jeg kjenner det blir tidlig i seng i dag, om ikke kreativiteten kommer å jager vekk trøtten ;)

Ha en flott uke, med masse kreativitet!

torsdag, september 06, 2007

Tida går ...

.. og jeg løper stadig etter.
Og utrolig hva man får gjort når pc'n ikke er helt i form. Dessverre måtte jeg melde avbud i " All in" på Minneriket pga pc'n. Men Sosa blir nok en hardere utfordrer enn meg. Lykke til Sosa!

På fredag var jeg på Hamar - hos Unik Hobby - hvor jeg la igjen fortjenesten av kortene. Vel jeg reinvisterte i kartong og mønsterark, stempler og litt sånne "må-ha-ting". Malene har laget en hel haug med egne stempler! Hvordan velge ??? Fikk også med meg ett - som jeg skal lage et par kort til henne for ;) Har en ide - må bare fin justere den litt før den dukker opp her ;) Og gosj - Tove Svartkjønnli har også kommet med helt HERLIGE stempler - som Malene også skal ta inn i butikken sin. Forøvrig finner du dem hos Papirgleder nå. En svipptur til Hamar kan bli dyrt... iiiiik! Men fy så gøy!

Denne uka har jeg vært på sykehuset på en liten undersøkelse og er vel egentlig overlykkelig for at jeg slipper en operasjon. Mye kan visst ordnes på andre måter! Juhuu! Nå gjenstår bare møtet på NAV - og jeg håper de lytter til fysioteraputen og legen min. Egentlig skulle jeg på NAV i morgen, men saksbehandleren ringte nettopp. Han måtte utsette møtet. Nettopp av samme grunn som jeg måtte usette møtet sist, så ja, det er god nok unnskyldning for meg. Jeg skal likevel til byen i morgen, min 4. behandling skal gjennomføres. OG etterpå er jeg "slakt" så det er greit å kunne reise hjem og slange seg på sofa'n i stedet for å gå på møte med NAV.

Det har blitt bunkevis med kort, men bare noen få har blitt fotografert før de har "løpt ut døra"
Og nettopp derfor har de fleste blitt fotografert med clearbags, med det resultat at jeg er skyggen :)
Liker absolutt best å fotografere dem uten clearbags - kortene blir jo tydeligere da.



Kartong, mønsterark fra Chatterbox, stempler kjøpt på Unik Hobby(fra hvor??)
Prima blomster og brads



Kartong, mønsterpapir, blomster og stempeltrykk jeg fikk i en swap.
Masse distress ink ;)




Kartong, mønsterark, primablomster, brads
Stempeltrykk fra Magnolia, malt med distress ink og H2o.
Kjære konfirmant er et trykk fra stempelglede.no




Magnolia trykk, Scrapmagasinet texttrykk,
diverse papir og kartong




Et lite kort - med 3 trykk fra samme plate
men hvorfra?? Kjøpt på Unik Hobby




Kartong, chatterbox papir, stempeltrykk fra ?
Tekststempler fra en plate fra ukjent sted, kjøpt på Unik Hobby.
Distress ink.



Kartong, Basic Grey papir, tekststempler fra tidligere nevnt plate
Motivstepel fra magnolia, fotball fra Kreativhobby? Chipboard bokstav
.



Et veldig enkelt kort i forhold til mange av mine.


Nå skal jeg finne veien til scrapperommet og lage en ny bunke kort.
En haug med bestilte kort samt at nærbutikken neppe får inn noen flere kort før neste konfirmasjon den 16.
Juhuuu!