onsdag, mai 02, 2007

Kom mai du skjønne milde...

- og jammen meg kan det stemme ganske så greit akkurat nå! Det er mildt og det er sol og deilig om dagen! Dagene har et svart slør overs seg - man merker man bor på et lite sted når ulykken rammer noen. Det er jo langt flere enn de innvolverte i ulykken som blir berørt.

Men jeg har da scrappet og ordnet litt - greit å ha tankene på noe helt annet også.Denne er levert til scrapliftcupen på Papirgleder.no - denne gangen var det tekstil og no' blått som var kriteriene. Tekstil ja, filt som "ark" og lyseblå bokstaver ;)
Ellers handler denne om en sang - "danser mot vår" - som betyr noe spesielt for meg.

Om litt avgjøres Mgames også - så jeg tar sjansen på å legge ut det jeg hadde med der denne gangen:

Her har jeg brukt bazzill javabrun, Treasure craft, mønsterark - fra ukjent produsent.
Samt ink, brads, primablomster, bånd og hugz. LES er stemple ellers rubons og klipte bokstaver.Her er det brukt Bazzills en eller annen rød, Treasure craft, ink, og stifter.
Klistremerke bokstaver fra ProvoCraft
Konfirmant kortet får vente - i tillfelle konfirmantn stikker innom ;)

2 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Men gurimalla så flotte LO'er du har laget Berit. Har forelsket meg fullstendig i tagformatet, så LO'en "Venner" falt rett "favorittmappen".. Nydelig, både farger og detaljer. Og du verden så sjarmerende med Amalies skrivetrening, så gøy at du "gjør noe ut av" sånne herlige episoder. Og vår LO'en var jo bare så stemningsfull og herlig da. Når hvitveisen blomstrer kunne "sommertøyet" plukkes frem igjen. Det var regelen vi hadde hjemme.Elsker forøvrig den sangen også, nydelig!

Tusen takk for kjempehyggeli hilsen i bloggen min. Sånt varmer :-)

Klem Anita

banglamarie sa...

Flotte layouter!
Likte spesielt den siste :) skrive. HUn sitter og skriver så iherdig. Flott layout!