fredag, oktober 06, 2006Høstferien er på hell - den har vært heller trist og grå!
Men lørdag i forrige uke var en flott dag - alltid gøy å komme på treff med scrappevenner!

Søndag ble en super dag på fjellet! Vaset og Valdres viste seg fra sin beste side! Helt herlig vitamininnsprøytning ble det! Vi fikk plukket masse einebær - nesten 7 liter på et par timer!
Nå skal det kokes treak - mye koking - men resultatet håper jeg blir bra! Aldri prøvd det før - men den som intet våger innet vinner heter det jo!

Amalie hadde vært med pappa på Valtjernsknatten lørdag også, men måtte opp igjen søndag - for utsikten var så fiiiiin!
Og det kan man jo ikke nekte for - her ser man vidt rundt - Hallingfjellene i bakgrunnen - og Skogshorn rett fram. Snur man seg rundt ser man det meste av Jotunheimen - og "Rundemellin" og "Skarvemellin" . Det er vel de eneste toppen jeg kjenner navnene på akkurat nå....


Gomostølen ligger flott til - her omkring kunne vi godt tenke oss å ha hytte. Men prisene er stive - for stive for vår økonomi. Men drømme kan vi jo!
Det har ikke blitt så mye scrapping på meg - ble 1 ferdig og en halv ferdig på treffet. Men nå er jeg mer eller mindre på plass på det nye arbeidsrommet mitt, mangler litt hyller - men ellers bra! I dag holder jeg på å sluttføre en tagbok - på bestilling til en barnedåp.
GOD HELG!!!